Meest milieuvriendelijk

Privacy statement

Bij IMS-Solar, bereikbaar via www.ims-solar.com, is de privacy van onze bezoekers essentieel. Wij geven duidelijk aan wat voor informatie er wordt verzameld in ons privacy beleid document en hoe wij deze gebruiken.

Als u aanvullende vragen heeft of meer informatie wenst over ons Privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit Privacybeleid is alleen van toepassing op onze online activiteiten en geldt voor bezoekers van onze website met betrekking tot de informatie die zij delen en/of verzamelen in IMS-Solar. Dit beleid is niet van toepassing op informatie die offline of via andere kanalen dan deze website wordt verzameld.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u in met ons Privacybeleid en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Informatie die we verzamelen

De persoonlijke informatie die u wordt gevraagd te verstrekken, en de redenen waarom u wordt gevraagd deze te verstrekken, worden u duidelijk gemaakt op het moment dat wij u vragen dit te verstrekken.

Als u rechtstreeks contact met ons opneemt, kunnen wij aanvullende informatie over u ontvangen, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, de inhoud van het bericht en/of de bijlagen die u ons stuurt, en alle andere informatie die u verkiest te verstrekken.

Wanneer u zich registreert voor een Account, kunnen wij u vragen om uw contactgegevens, waaronder zaken als naam, bedrijfsnaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Hoe wij uw informatie gebruiken

We gebruiken de informatie die we verzamelen op verschillende manieren, onder andere om:

  • Onze website aan te bieden, te beheren en te onderhouden
  • Het verbeteren, personaliseren en uitbreiden van onze website
  • Begrijpen en analyseren hoe u onze website gebruikt
  • Om nieuwe producten, diensten, functies en functionaliteiten te ontwikkelen
  • Met u te communiceren, rechtstreeks of via een van onze partners, inclusief onze klantenservice, om u te voorzien van updates en andere informatie met betrekking tot de website en voor marketing- en promotiedoeleinden.
  • E-mails ter informatie toe te sturen.
  • Fraude op te sporen en te voorkomen.

Logbestanden

IMS-Solar maakt standaard gebruik van logbestanden. Deze bestanden registreren bezoekers wanneer zij websites bezoeken. Alle hostingbedrijven doen dit en een onderdeel van de analyse van hostingdiensten. De door logbestanden verzamelde informatie omvat internetprotocol (IP)-adressen, browsertype, Internet Service Provider (ISP), datum- en tijdstempel, verwijzende/exitpagina’s en eventueel het aantal klikken. Deze zijn niet gekoppeld aan informatie die persoonlijk identificeerbaar is. Het doel van de informatie is het analyseren van trends, het beheren van de site, het volgen van de bewegingen van gebruikers op de website en het verzamelen van demografische informatie.

Cookies en webbakens

Zoals elke andere website gebruikt IMS-Solar ‘cookies’. Deze cookies worden gebruikt om informatie op te slaan, waaronder bezoekersvoorkeuren en de pagina’s op de website die de bezoeker heeft bezocht. De informatie wordt gebruikt om de gebruikerservaring te optimaliseren door de inhoud van onze webpagina’s aan te passen op basis van het browsertype en/of andere informatie van de bezoekers.

Voor meer algemene informatie over cookies kunt u meer lezen op de website Cookie Consent.

Privacybeleid partners IMS-Solar

U kunt deze lijst raadplegen voor het privacybeleid van elk van de partners van IMS-Solar.

Servers  of netwerken van derden gebruiken technologieën zoals cookies, JavaScript, of Web Beacons die worden gebruikt in hun respectieve advertenties en links die verschijnen op IMS-Solar, die rechtstreeks naar de browser van de gebruikers worden gestuurd. Zij ontvangen automatisch uw IP-adres wanneer dit gebeurt. Deze technologieën worden gebruikt om de effectiviteit van hun reclamecampagnes te meten en/of de reclame-inhoud die u ziet op websites die u bezoekt, te personaliseren.

IMS-Solar heeft geen toegang tot of controle over deze cookies die door externe adverteerders worden gebruikt.

Privacybeleid van derden

Het privacybeleid van IMS-Solar is niet van toepassing op links naar andere partners of websites. Wij raden u daarom aan het respectieve Privacybeleid van deze partijen te raadplegen voor meer gedetailleerde informatie.

U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen via uw individuele browseropties. Voor meer gedetailleerde informatie over cookiebeheer met specifieke webbrowsers kunt u terecht op de respectieve websites van de browsers.

CCPA-privacyrechten (Verkoop mijn persoonlijke gegevens niet)

Onder de CCPA, naast andere rechten, hebben Californische consumenten het recht om:

Te eisen dat een bedrijf de persoonlijke gegevens van een consument verzamelt, de categorieën en specifieke persoonlijke gegevens bekendmaakt die een bedrijf over consumenten heeft verzameld.

Te vragen dat een bedrijf alle persoonlijke gegevens die het over de consument heeft verzameld, verwijdert.

Een bedrijf dat de persoonsgegevens van een consument verkoopt, verzoeken de persoonsgegevens van de consument niet te verkopen.

Als u een verzoek indient, hebben we een maand de tijd om u te beantwoorden. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

GDPR-rechten inzake gegevensbescherming

Wij willen ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van al uw rechten op het gebied van gegevensbescherming. Iedere gebruiker heeft recht op het volgende:

Het recht op toegang – U heeft het recht om kopieën van uw persoonsgegevens op te vragen. Wij kunnen u voor deze dienst een kleine vergoeding in rekening brengen.

Het recht op rectificatie – U heeft het recht om te verzoeken dat wij alle informatie corrigeren die volgens u onjuist is. U hebt ook het recht om ons te verzoeken de informatie aan te vullen die volgens u onvolledig is.

Het recht op wissen – U hebt het recht om ons te verzoeken uw persoonsgegevens onder bepaalde voorwaarden te wissen.

Het recht op beperking van de verwerking – U hebt het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens onder bepaalde voorwaarden te beperken.

Het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking – U hebt het recht om onder bepaalde voorwaarden bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.

Het recht op gegevensoverdraagbaarheid – U hebt het recht om ons te verzoeken de gegevens die wij hebben verzameld over te dragen aan een andere organisatie, of rechtstreeks aan u, onder bepaalde voorwaarden.

Als u een verzoek indient, hebben we een maand de tijd om u te antwoorden. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

Informatie voor kinderen

Een ander deel van onze prioriteit is het toevoegen van bescherming voor kinderen tijdens het gebruik van het internet. Wij moedigen ouders en voogden aan hun online activiteiten te observeren, eraan deel te nemen en/of deze te controleren en te begeleiden.

IMS-Solar verzamelt niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van kinderen jonger dan 13. Als u denkt dat uw kind dergelijke informatie op onze website heeft verstrekt, raden wij u ten zeerste aan onmiddellijk contact met ons op te nemen.

 

Onze montagesysteem voor zonnepanelen